Trajtime &
Sherbim
Special per ju
Trajtime Dermatologjike

Për një lëkurë të butë e të pastër si të një fëmije, për prekje mbresëlënëse dhe të paharrueshme.

Trajtime Fytyre

Per nje fytyre te bukur, te bute, te shendetshme dhe plot shkelqim.

Trajtime Tonifikimi

Per nje trup te shendetshem, te tonifikuar dhe me linja perfekte.

Trajtime Anti-celulit

Per te zvogëluar qelizat dhjamore të celulitit dhe përmirësuar qarkullimin e gjakut.

Trajtime Dobësimi

Dobesim intensiv i suksesshem, pa kunderindikacione, pa dhimbje e ne kohe rekord.

Faces-400x400px-1_1_11-thegem-person-160
JACK BEAR
Marketing Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

28-1-thegem-person-160
MARCUS FIELDS
Marketing Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

0
Beauty Styles
0
Treatments
0
Procedures
0
Happy Clients
Doni te dini me shume?
Na Kontaktoni
Hapur nga E Henë – E Shtunë Ora: 9:30-19:30
Address:
Në zonën e ish-Bllokut, Rr. Ibrahim Rugova, Mbi Cioccolatitaliani
Hyrja e Pallatit, Kati 2
Tirane, AL
Mobile: +355 69 21 62 004
Fax: 04 22 67 000
Na vizitoni ne rrjetet sociale
FOLLOW US

Hosted & Designed by Vesa Solutions