Rreth Nesh

Miresevini

Vip Line

Vip line vjen nga nje eksperience shume vjecare ne fushen e estetikes se aplikuar. Ne vime prane jush si qender estetike dhe dobesimi si dhe u ofrojme nje nje game te gjere trajtimesh eksluzive per Shqiperine. 

Klinika jone gjendet ne zemer te bllokut, me nje staf nga me te specializuarit me kualifikime dhe trajnime te shumta ne Milano dhe Paris aty ku gjendet dhe aorta e estetikes. Aparaturat ne qendren tone jane mjeksore dhe estetike jane te certifikuara, te sigurta dhe pa asnje efekt anesor.

Beauty

Center

Ne besojmë të ofrojmë pacientëve tanë të pilotuar në mënyrë cilësore dhe të prezantojnë teknika dhe teknologji si zgjidhje për shumë probleme përmes rrugëve të shumëfishta.

Vip Line Center sjell inovacion dhe risi ne bioteknologji (pajisje profesionale mjekesore dhe estetike italiane), teknologji te cilat jane te certifikuara nga CE dhe perdoren gjithashtu dhe ne mjekesi terapeutike. Shume nga teknologjite jane ekskluzivitet i klinikes Vip Line, filozofia e te ciles eshte ne kryerjen e trajtimeve jo invasive, me efikasitet te larte dhe pa efekte anesore.

Protokolli I punes I cili vjen si rezultat I bashkepunimit me Beauty Universitu Bergamo dhe experiences 14 vjecare ne fushen e mjekesise estetike, kryesisht estetikes se aplikuar, I mundeson pozicionimin e klinikes prej vitesh si lider I kesaj fushe ne Shqiperi dhe ne te gjitha trevat Shqipfolese.

Super

Teknologji

Nder teknologjite revolucionare qe ne perdorim jane Diode Laser 808nm, Lipolazer, Valet akustike, Elektrostimulimi, Ultratinguj, Nxehtesi me ventilim te ngrohte, Vakum, Infrared, Kromoterapi, Forobiostimulim, Radiofrekuencë Monopolare, Microdermoabrasion me prerje diamanti, Oksigjen terapi etj.  

Të gjita këto teknologji të cilat përdoren në aplikimin e pajisjeve dhe trajtimeve estetike curative dhe metodikave të shëndetshme për kujdesin ndaj lekures dhe trupit. 

Produktet të cilat shoqërojne cdo trajtim jane plotësisht me prejardhje bimore duke filluar që nga principet active si qeliza staminale, Acid Hyaluronic, Kolagjen, Aminoacide dhe pjeset e tyre përbërëse: Peptidet, komplekse vitaminash, acide frutash etj. Vip Line Center ju mundëson prekjen nga afër jo vetëm të cdo risie të fundit, por edhe ndjesinë e të qenit në vendin e duhur.