Epilim Definitiv

Vip Line

Epilimi Definitiv me Lazer

LASER MED 3 ACTION paraqet evolucion ne epilimin progresiv te perhershem !! Teknologjia punon me 3 gjatesi vale laser : 755 nm , 808 nm, 1064 nm. Pulsime te shpeshta godasin thelle ne derme ku kjo energji absorbohet nga pigmenti i qimeve duke e kthyer ate ne nxehtesine e duhur per te arritur shkaterrimin e folikules se qimes dhe gjithashtu duke penguar ridaljen e saj.
Nje trajtim i shpejte, i sigurte dhe komod !!