Trajtime Trupi

Paketa

Dobesimi

10 seanca ku perfshihen 30 trajtime dobesimi te cilat realizojne renien e kg si dhe humbjen ne perimeter. Paketa personalizohet ne baze te individit dhe anamnezes trupore.

Paketa

Anticelulit

12 seanca ku perfshihen 36 trajtime dhe realizohet trajtimi icelulitit qe ne fazat e para te tij duke e trajtuar ne thellesi ate si dhe permiresuar ndjeshem aspektin viziv te lekures.

Paketa

Tonifikimi

10 seanca te cilat realizojne tonifikimin e lokalizuar te pjeseve te ndryshme te trupit. Realizon tonifikime mases muskulare me ane te fiskultures pasive.

Paketa

Limfodrenazh

10 seanca te cilat sherbejne per te nxitur shkarkimin e toxinave dhe ujrave te tepert nder qelizor qe mban organizmi yne si pasoje e stresit oksidativ jetes sedentare apo regjimit te gabuar ushqimor.
Play Video

Paketa

Accent Prime

Rimodelim te trupit dhe fytyres me Accent Prime, Teknologji inovative mjekesore !!

Accent Prime trajton trupin duke perdorur radiofrekuencen me te larte dhe te fuqishme qe eshte perdorur ndonjeher, 40.68 MHz e cila kombinohet me ultratinguj te valeve te ndryshme, te cilat targetojne qelizat adipose, godasin membranen e qelizes duke shkaktuar nje shkeputje graduale te mases dhjamore te akumuluar. Trajtim i shpejte dhe i sigurte.

Dhurojini vetes trajtimin e merituar me ACCENT PRIME !!

Platforma i dedikohet teresisht :
1- Rimodelimit te trupit dhe fytyres
2- Tonifikon dhe rigjeneron lekuren duke stimuluar prodhimin e kolagjenit
3- Eliminon celulitin dhe masen dhjamore ( qelizat adipose)
4- Trajton shenjat ne lekure