Harmony XL Pro Laser

1.

Acne Treatment

Tashme trajtimi i akneve nuk do jete me nje problem !!

Platforma lazer Harmony Xl Pro per here te pare ne bote ka kombinuar lazer jo-ablativ ,vacum dhe temperature te ftohte, nepermjet te cilit mund te trajtohen aknet vulgaris apo edhe te parandalohet formimi i tyre ne menyre te sigurte dhe efikase !! 

 • Dhimbje : Jo 
 • Kohezgjatja : 20-30 min
 • Anestezi : Jo 
 • Koha e rekuperimit : Menjehere 

2.

Hiper Pigmentation

Nje nga rastet qe ndeshim shpesh eshte “Rosacea”, e cila eshte nje gjendje e shpeshte e lekures e cila shkakton skuqje dhe kapilare te holle te dallueshem lehtesisht ne fytyre. 

DYE-VL nga platforma e lazerit Harmony Xl Pro eshte nje trajtim jo-invaziv efikas dhe i sigurte i cili trajton/eliminon lezionet e hiperpigmentuara te lekures ( njolla kafe ne lekure) te cilat mund te shfaqen pas sezonit te veres si pasoje e ekspozimit te gjate ne diell, gjate shtatzanise etj. 

Laseri medikal gjithashtu stimulon prodhimin e kolagjenit per nje lekure elastike, homogjene dhe me shkelqim. 

Nje trajtim i shpejte, efikas dhe pa dhimbje !!
Trajtim i pershtatshem per 

 • Epidermal melasma
 • Hiperpigmentimin e lekures
 • Njollat 
 • Kapilaret 
 • Rosacea

3.

Anti Aging

Rrudhat e mimikes, tonalitet i rene apo edhe rrudha te thella jane disa nga ndryshimet qe peson lekura me kalimin e viteve si dhe gjate ekspozimit te gjate ne diell. 

Lazeri CLEAR LIFT eshte trajtimi me i kerkuar momentalisht!! 

Eshte nje trajtim qe zgjat 20 min, pa dhimbje i shpejte dhe i sigurte. Clear Lift arrin te stimuloje riprodhimin e kolagjenit te ri, duke na dhene nje lekure te rinuar, te terhequr, plot shkelqim dhe te shendetshme. 

Mbi te gjitha eshte nje lazer joablativ, pra nuk le shenja dhe ju mund ti riktheheni aktivitetin normal direkt pas trajtimit.

4.

Tattoo Removal

Eleminimi i tatuazheve me laser eshte menyra me e shpejte dhe efikase !

Ne VIP LINE CENTER ofrojme eleminimin e tyre me ane te teknologjise se fundit nga HARMONY XL PRO, e prodhuar nga kompania lider ne bote Alma Laser e cila eshte teper komode dhe pa pasoja ne lekure. 

Kur trajtojme nje tatuazh ka shume rendesi 

 1. ngjyre e bojes se perdorur
 2. thellesia e saj
 3. madhesia e tatuazhit 
 

Ndaj paraprakisht keshillohet nje egzaminim i sakte.